Bob Evers .nl

35 Arie Roos als ruilmatroos

WILLY VAN DER HEIDE

Omslagafbeelding door Marek van deel 35 van de Bob Evers-serie Omslagafbeelding door Bert Zeijlstra van deel 35 van de Bob Evers-serie

Nauwelijks bekomen van het schatgraversavontuur in de verlaten smaragdmijnen rolt het drietal Bob Evers, Jan Prins en dikke Arie Roos in een nieuwe gevaarlijke affaire: door toeval blijken zij en de Hollandse ingenieur Rikkers in het bezit te zijn van zeer geheime papieren van oplichter Juan Cabral, die hij voor grof geld verkocht heeft aan een zekere Czappa, een niet minder te duchten collega-schurk. Zij beschikken nu over de exacte gegevens inzake de vindplaats van een aantal in de Bermuda-driehoek gezonken Spaanse goudgaljoenen. Uit de snel volgende reeks regelrechte aanslagen moeten onze vrienden wel concluderen dat de bende van Czappa zo snel mogelijk uitgeschakeld dient te worden…!

Afbeeldingen, van links naar rechts: Omslagafbeelding van de uitgave door Van Holkema & Warendorf met copyright Unieboek. En de omslagafbeelding door Bert Zeijlstra van de uitgave van De Eekhoorn. Dit verhaal werd later opgenomen in de Bob Evers-serie van Uitgeverij De Eekhoorn, omdat deze de rechten op "Bob Evers" bezat.

ISBN: 9060564146
Gem. 192 pag. / pocket